DOSKONAŁE OPINIE
Na podstawie
10 opinii
Damian “Drozdzi”
Damian “Drozdzi”
2023-12-06
Profesjonalne podejście, delikatnie i precyzyjnie wykonany zabieg usunięcia bolesnego odcisku. Serdecznie polecam.
Monika
Monika
2023-07-23
Pani Karolina wyleczyła u mnie bardzo dużą brodawkę wirusową na pięcie, z którą nie poradziło sobie wcześniej trzech dermatologów. Na każdej wizycie szczegółowo wyjaśniała dalszy plan leczenia i starała się tak dostosowywać terapię, żeby była skuteczna, a jednocześnie nie utrudniała mi normalnego funkcjonowania. Wizyty przebiegały w bardzo dobrej atmosferze. Co dla mnie ważne, nie miałam nigdy poczucia, że wizyt jest zbyt dużo i część z nich jest niepotrzebna, tak jak niestety zdarza mi się w innych prywatywnych gabinetach. Co równie ważne, Pani Karolina brała pod uwagę preferowane przeze mnie godziny wizyt. Pełen profesjonalizm, bardzo duża wiedza, a także zaangażowanie i komunikatywność. Szczerze polecam i na pewno, w przypadku jakichkolwiek problemów podologicznych, będę wracała do Pani Karoliny.
Iwona
Iwona
2023-02-22
Nie może być mniej, niż 5 gwiazdek. To była moja pierwsza wizyta, więc stres był, ale dzięki Pani Karolinie szybko się ulotnił. Widać, że Pani Karolina zna się na swoim fachu, ma szeroką wiedzę, którą chętnie się dzieli. Zabieg przeprowadzony bardzo delikatnie, ale skutecznie i, co ważne, w miłej atmosferze. Już po pierwszym zabiegu czuję się, jakbym dostała nowe stópki. Umówiłam się na kolejną wizytę i na pewno będę teraz regularnie odwiedzać ten gabinet. Bardzo polecam.
Miroslawa Kwintera
Miroslawa Kwintera
2022-12-20
Bardzo szczerze polecam gabinet, super miejsce, miła atmosfera, fachowa udzieloną pomoc ❤️❤️❤️
Milena Mikołajczyk
Milena Mikołajczyk
2022-11-22
Mega miła i pomocna Pani doktor. Świetne podejście do małego pacjenta, fachowa i rzetelna obsługa i wyleczenie schorzenia. Polecam serdecznie
Lukasz Z
Lukasz Z
2021-12-10
Bardzo fachowa i miła obsługa. Moje stopy czuja się wyśmienicie. Polecam i na pewno jeszcze wrócę.
Łukasz Ziomkowski
Łukasz Ziomkowski
2021-08-27
Bardzo przyjemna wizyta, profesjonalne podejście. Już po pierwszej wizycie pozbyłem się bólu który towarzyszył mi od dłuższego czasu. Duży plus za bardzo sympatyczne podejście do klienta. Gorąco Polecam:)
Krzysztof Nowacki
Krzysztof Nowacki
2021-08-12
Bardzo dobra i fachowa usługa, paznokcie w szybkim tępię wyleczone, plus Bardzo sympatyczna obsługa 5/5
Opinie

Instagram

Dziękujemy za wyrażenie zdania o nas

Zarezerwuj wizytę na Booksy 24/7

Już teraz zarezerwój przez Booksy wizytę w naszej poradni podologicznej leczenia stóp. Medoz to dobry Podolog w Bydgoszczy.

+33

OPINIE

Polecenia

5.0

OCENY

Utrzymujemy wysokie standardy pracy

+3

KADRA

Wykwalifikowana kadra

nr 1

PREMIUM

Jakość gabinetów

REKOMENDACJE

Niektóre z rekomendacji, którymi możemy się pochwalić...

Twoja opinia

Wypełnij poniższy formularz i wyślij nam swoją opinię na temat MEDOZ!